Adio Grasime

Coş de cumpărături0

De ce?


Adevărată revoluție în industria alimentară! 
Controlul carbohidraților solvabili și nesolvabili al alimentelor de bază ne oferă posibilitatea de a ne ”programa” în mod conștient alimentația. În ultimii ani am avut parte numai de statistici, conform cărora obezitatea în masă a populației este în creștere, numărul diabeticilor este în creștere în mod alarmant, să nu mai pomenim de cei care au alergie la gluten. Toate acestea sunt motive grave care le influențează alimentația zilnică, obligând persoanele afectate să ”renunțe” la micile plăceri culinare, la care au parte numai în gând, și din amintiri. 

Veste bună pentru ei!
www.adiogrăsime.ro vă oferă ”cheia” ce deschide bucătăria micilor plăceri culinare pentru dumneavoastră!
Produse cu nivel de carbohidrați reduși, cu indice de glicemie scăzut, respectiv produse fără gluten. Noi preluăm de la dumneavoastră grija alimentelor de bază, dumneavoastră vă rămâne doar grija reamintirii rețetelor mâncărurilor preferate și prepararea lor!  Vă oferim produse care vă ajută la realizarea curelor de slăbiredietelor, a dietelor Candida
AM REUȘIT!!!
-să vă putem ajuta la dietele dumneavoastră: Dukan, Paleo, Keto, Diabetic

Menținerea unui stil de viață cu o alimentație sănătoasă fără abstinență la gusturi pentru dumneavoastră, este grija noastră!
 

Livrarea

transp

Livrare prin curier rapid ORIUNDE in țară cu doar 20 lei

Pentru comenzi la valori mai mari de 200 lei transportul este GRATUIT.
Livrare în 24-48 ore în zilele lucrătoare. (pe teritoriul României)

Modalitatea de plată

- Ramburs
- Transfer bancar
- Plată Online cu cardul prin sistemul Securizat MobilPay. - în curând

mod-platamodplata

Newsletter