Adio Grasime

Coş de cumpărături0

Pudră de roșcove

Pudră de roșcove 150g

Preț cu TVA
3,27 lei
Preț fără TVA: 3,00 lei
Valoare TVA: 0,27 lei


Comanda telefonic
0742 077 184
Luni - Vineri: 08.00 - 16.00

Distribuie pe:
Descriere Pudră de roșcove

Pudra de roșcove este un aliment interesant și contribuie la diversitatea noastră alimentară. În mod curent se folosește ca substitut pentru cacao.
Este oare pudra de roșcove mai bună decât cacaua?
- Cercetarea din ultimele decenii a descoperit beneficiile remarcabile pe care le are cacaua în afectiuni ca infarct miocardic, insuficiența cardiacă, cancer și diabet de tip 2. Proprietațile ei sunt datorate în principal acțiunii unui antioxidant puternic care se găsește și în ceaiul verde, vinul roșu și alte câteva legume și fructe, puține la numar. Dar consumul de cacao poate să provoace unele neplaceri persoanelor suferinde de migrene, reflux gastro-esofagian și litiaza oxalo-calcică. Din aceasta cauză ele ar trebui s-o consume cu precauție sau s-o înlocuiasca cu pudră de roșcove. De asemenea, pudra de roșcove, pentru că este bogată în calciu, este mai potrivită în alimentația copiilor.
Fiecare parte de cacao se înlocuiește cu o parte și jumătate sau două parți de roșcove.

Câteva din beneficiile cunoscute: ajută la scăderea nivelului de colesterol, are proprietăți de antioxioxidant, îmbunătățește digestia, are efecte benefice asupra sistemului respirator, inclusiv faptul că este un bun expectorant. 
Tanini din roşcove conțin acid galic, care este analgezic, anti-alergic şi antibacterian. De asemenea, nu este doar, ci și antiviral si antiseptic. Bogat în fosfor şi calciu. Din acest motiv, este utilizat și în lupta împotriva osteoporozei.
Mai este foarte bogată în calciu, fosfor, potasiu şi magneziu, deasemenea conține 8% proteine, vitamine( A, B 2, B3, D,E ), alte minerale. Aceste minerale sunt vitale pentru o piele sănătoasă.

Livrarea

transp

Livrare prin curier rapid ORIUNDE in țară cu doar 20 lei

Pentru comenzi la valori mai mari de 200 lei transportul este GRATUIT.
Livrare în 24-48 ore în zilele lucrătoare. (pe teritoriul României)

Modalitatea de plată

- Ramburs
- Transfer bancar
- Plată Online cu cardul prin sistemul Securizat MobilPay. - în curând

mod-platamodplata

Newsletter