De ce?
Adevărată revoluție în industria alimentară!Controlul carbohidraților solvabili și nesolvabili al alimentelor de bază ne oferă posibilitatea de a ne ”programa” în mod conștient alimentația. Detalii...
250g FARA ZAHAR
Poate fi preparat și fără aparat de inghețată
Făcut cu fructoză și îndulcitor, carbohidrați reduși, pentru realizarea unei alimentații dietetice.
Poate fi preparat și fără aparat de inghețată
Făcut cu fructoză și îndulcitor, carbohidrați reduși, pentru realizarea unei alimentații dietetice.
Preț cu TVA
11,99 lei
Preț fără TVA: 11,00 lei
Valoare TVA: 0,99 lei

Comanda telefonic
0742 077 184
Luni - Vineri: 08.00 - 16.00
Distribuie pe:
Descriere
Ingrediente: Ulei de palmier, îndulcitor: eryhtritol,xilitol, sucraloză, agent de îngroșare: amidon de porumb modificat, făină de carruba, agent de volum: polidextroză, lapte praf, praf de mascarpone 1%, Cafea instant 0,5%, emulgatori: Esterpoliglicerici ai acizilor grași mono- și diglicerizi de acizi grași.arome
Prepararea înghețatei: se toarnă 2 dl de lapte rece într-un vas, adaugăm 70 g de praf de înghețată, se amestecă cu mixerul de bucătărie la început la viteză mică, după care la viteză mai mare, cca 3 minute până devine cremoasă. Turnăm crema în pahare și lăsăm în congelator să ighețe după preferință. Poate fi preparat și în mașina de înghețată.
Prepararea parfeului: se prepară crema în mod asemănător cu descrierea de mai sus, doar ca înghețata se toarna între blaturi, după care se pune la congelator pentru înghețare. Înainte de consum a se lăsa la temperatura camerei cca 10-15 minute, după care se poate consuma.
Preparea shake-ului:
2 dl lapte rece
60 g praf de înghețată
A se amesteca până devine cremoasă. Cu 2 cuburi de gheață este și mai răcoritor.
Valoare nutritivă: 505 Kcal/2123 KJ
Proteine: 3,4g
Carbohidrați: 57,0g din care zaharuri 9.1g
Lipide:29,4 g din care acizi grași saturați 14,9g
Fibre: 0,5g
Prepararea înghețatei: se toarnă 2 dl de lapte rece într-un vas, adaugăm 70 g de praf de înghețată, se amestecă cu mixerul de bucătărie la început la viteză mică, după care la viteză mai mare, cca 3 minute până devine cremoasă. Turnăm crema în pahare și lăsăm în congelator să ighețe după preferință. Poate fi preparat și în mașina de înghețată.
Prepararea parfeului: se prepară crema în mod asemănător cu descrierea de mai sus, doar ca înghețata se toarna între blaturi, după care se pune la congelator pentru înghețare. Înainte de consum a se lăsa la temperatura camerei cca 10-15 minute, după care se poate consuma.
Preparea shake-ului:
2 dl lapte rece
60 g praf de înghețată
A se amesteca până devine cremoasă. Cu 2 cuburi de gheață este și mai răcoritor.
Valoare nutritivă: 505 Kcal/2123 KJ
Proteine: 3,4g
Carbohidrați: 57,0g din care zaharuri 9.1g
Lipide:29,4 g din care acizi grași saturați 14,9g
Fibre: 0,5g