Adio Grasime

Coş de cumpărături0

Eritrit 1000

ERITRIT 1.000g
Îndulcitor natural pe bază de vegetale

Preț cu TVA
31,00 lei
Preț fără TVA: 28,44 lei
Valoare TVA: 2,56 lei


Comanda telefonic
0742 077 184
Luni - Vineri: 08.00 - 16.00

Distribuie pe:
Descriere ERITRIT
Îndulcitor natural pe bază de vegetale

Ingrediente: 100 eritrit
IG: 0
Energie 20kcal/100g

Eritritol – mai pe larg

Eritrit- sau Eritritol-ul este un alcool de zahăr natural care se regăsește și în fructe (ex. pere, pepene, struguri). La aspect și la gust seamănă cu zahărul, dar fără efectele secundare ale zahărului.
Este complet fără calorii (0 kcal/100g), astfel devenind cel mai ideal îndulcitor pentru cei care fac diete și celor care vor să slăbească.
Nu are influență asupra nivelului de zahăr din sânge, indexul glicemic este chiar mai mic decât al alcoolilor de zahăr, chiar și al xilitului (Xilitol). În anumite țări este descris ca index glicemic 0. Nu are efect asupra producerii insulinei. Astfel poate fi consumat cu sufletul împăcat și de diabetici.
Contrar zahărului nu produce carii dentare. Din contră în urma studiilor s-a constatat că protejează chiar mai bine dantura, decât xilitolul. (protecția cea mai optimă însă se obține cu combinarea eritritolului cu xilitolul.)
Puterea de îndulcire este de 60-80% față de zahărul normal. Are gust răcoros și dulce. Până la 160°C își păstrează proprietățile. Poate fi combinat ușor cu alți îndulcitori. În mare parte este absorbit de organism deja în intestinul subțire, astfel nu are nici efect de balonare și nici laxativ.
Din cantitatea absorbită, mai mult de 90% se elimină din corp sub formă nemodificată în cel mult 24 de ore, motiv pentru care valoarea energiei este infimă.

Livrarea

transp

Livrare prin curier rapid ORIUNDE in țară cu doar 20 lei

Pentru comenzi la valori mai mari de 200 lei transportul este GRATUIT.
Livrare în 24-48 ore în zilele lucrătoare. (pe teritoriul României)

Modalitatea de plată

- Ramburs
- Transfer bancar
- Plată Online cu cardul prin sistemul Securizat MobilPay. - în curând

mod-platamodplata

Newsletter