Adio Grasime

Coş de cumpărături0

Sare Roz extra grunjoasă - HIMALAYA Szafi Reform 500

Sare Himalaya extragrunjoasă 500g

Preț cu TVA
5,01 lei
Preț fără TVA: 4,60 lei
Valoare TVA: 0,41 lei


Comanda telefonic
0742 077 184
Luni - Vineri: 08.00 - 16.00

Distribuie pe:
Descriere Sare Himalaya roz
Ingrediente: 100% sare de Himalaya

Pomenit ca fiind ”sarea vieții” sarea cristalină de Himalaya se extrage manual, din mine ce se află la adâncimi de 400-600 metrii, din zone ferite de industrie sau alte surse nocive. în urma extrageri sarea este curățată, uscată la soare și sortata după culoare.

Sarea de Himalaya Nature Cookta contrar sării de masă atât de populare în zilele noastre, conține 84 de minerale a și urme de elemente, pe care organismul nostru este capabil să-l absoarbă.

Consumul sării este indispensabil funcționării sănătoase a organismului, are un rol important pentru sistemul nervos, la conductivitatea electrică, respectiv la păstrarea în echilibru al alcalinelor și a acidității în sânge.

Sarea de Himalaya, care este încărcată de mai multe milioane de ani de soare, mulțumită efectului de regularizare naturală are efect pozitiv asupra tensiunii, pe lângă asta distruge tartrul, piatra de la rinichi depunerile articulare și are capacitatea de reechilibrare a electroliților organismului.

Sarea de Himalaya Nature Cookta pe lângă utilizarea alimentară este potrivită pentru băi cu sare, și realizarea exfolianților de piele sau sub formă diluată pentru curățarea căilor nazale

Livrarea

transp

Livrare prin curier rapid ORIUNDE in țară cu doar 20 lei

Pentru comenzi la valori mai mari de 200 lei transportul este GRATUIT.
Livrare în 24-48 ore în zilele lucrătoare. (pe teritoriul României)

Modalitatea de plată

- Ramburs
- Transfer bancar
- Plată Online cu cardul prin sistemul Securizat MobilPay. - în curând

mod-platamodplata

Newsletter