Am. de faina fara gluten cu carob pentru pandispan si briose Szafi Free 1000G

412-SZF2132


Preț cu TVA: 38.80 lei

Am. de faina fara gluten cu carob pentru pandispan si briose Szafi Free 1000G

Fara gluten, lapte, oua,!

Fara adaos de zahar. si grasim.

Fara porumb, cartof, orez, soia.

Vegan

Fara cacao


in stoc
+

Comandă telefonic 0744 668 899

Luni - Vineri: 08.00 - 16.00

Returnare in 14 zile

Livrare Gratuită pentru comenzi mai mari de 200 lei

Am. de faina fara gluten cu carob pentru pandispan si briose Szafi Free 1000G


La produsele noastre  nu folosim produse de origine animală, din acest motiv aparține garantat familiei de produse Szafi Free vegan.

Incercați și restul produselor din familia Szafi Free (pâine, clătite, găluște, etc.)


Ingrediente: făină de hrișcă, de mei, amidon de tapioca, pudră de roșcove (12%), , agent de afânare (bicarbonat de sodiu),  stabilizator de aciditate: acid citric, cristale de vanilie, sare.


Valori nutritive medii în             100g produs:   
Energie                                        341kcal/1444kJ 
Lipide:                                            1,5g
     din care saturați                        0,4g 
Carbohidrati                                 70,8g    
     din care zaharuri:                      4,8g 
Fibre:                                              8,5g   
Proteine:                                         6,8g   
sare:                                               0,19g  
 Nu conține adaosuri de zaharuri. Zaharuri din sursă naturală din făinuri

Produsul poate contine urme de susan, mustar, telina, nuci, sulfati, lupin!


Reteta pentru biose cu roscove si fructe (12buc)
Ingrediente 
Amestec de făină pentru pișcot Szafi Free 250g, 170g apă călâie, 25g zeamă de lămâie 100%, 70g pudră de eritrit. sau echivalentul din orice alt îndulcitor pudră. - pentru briose recomandăm 250g de vișine fără sâmburi sau zmeură, căpșuni, cireșe, 100g mere/zucchini ras ( pentru un aluat moale, dar se poate exclude).


Preparare:
Încălzim cuptorul la 180°C, stropim forma de tort cu ulei (ce ne permite dieta). Se dizolvă zeama de lămâie, eritritul si merele rase în apă, după care adăugăm amestecul de făină și se amestecă cu telul cu mișcări scurte și rapide, până devine cremoasă, și se toarnă în forma de tort. Se coace în cuptor preîncălzit la 180°C  timp de 25 minute cu foc sus-jos. 
- Pentru brioșe cu fructe sau pișcot cu fructe procedăm în felul următor. Se adaugă fructele în această etapă și se coace la cuptor preîncălzit la 180°C timp de 18-20 de minute în funcție de căt de zemoase sunt fructele.
Se lasă să se răcească pe un grătar. Se taie și se umple cu cremă și se pune la frigider pentru câteva ore.

Observatie: preparat cu zahar pudra, ajunge 50g.

La temperatura camerei le punem in cutii sau pungi, asa raman gustoase mult timp.


Pentru mai multe rețete vizitați blogul: https://siluetafarafoamecuszafi.wordpress.com/.. 



Am. de faina fara gluten cu carob pentru pandispan si briose Szafi Free 1000G

Am. de faina fara gluten cu carob pentru pandispan si briose Szafi Free 1000G

Deții sau ai utilizat produsul?

Spune-ți părerea acordând o notă produsului

Adaugă un review

Nici o postare găsită