Adio Grasime

Coş de cumpărături0

Bază pentru terci de Quinoa cu roșcove - Szafi Free 300g

PRODUSUL ANULUI 2018
Bază pentru terci de Quinoa cu roșcove pentru mic dejun - Szafi Free 300g

Preț cu TVA
13,30 lei
Preț fără TVA: 12,20 lei
Valoare TVA: 1,10 lei


Comanda telefonic
0742 077 184
Luni - Vineri: 08.00 - 16.00

Distribuie pe:
Descriere Bază pentru terci de Quinoa cu gust de ciocolată pentru micul dejun -   Szafi Free  300g

Din baza pentru terci din quinoa se prepară ușor un terci vegan și gustos făfă adaos de lapte. Bza de terci nu conține adaos de zahăr sau îndulcitor, astfel în funcție de gust și dieta urmată se poate îndulci după gust! Terciul de quinoa este bogat în fibre, este sursa nemaipomenită de proteine, astfel poate fi parte extraordinară a unui mic dejun echilibrat.
Valori nutriționale medii 100g de produs
Energie: 396kcal/1660kJ
lipide: 11,6g
din care saturati: 6,5g
carbohidrați: 54,1g
din care zaharuri*: 5,5g
fibre: 13,0g
proteine: 12,2g
sare: 0,1g
*nu conține adaos de zaharuri. Conține doar zaharurile sub forma lor naturală.
Valorile sunt cu caracter informativ

Ingrediente: Fulgi de semințe de quinoa, făină de fulgi de ovăz fără gluten, pudră de roșcove, nucă de cocos ras
Recomandare de preparare: Ingrediente pentru 2 porții: 60g de bază pentru terci Szafi Free, 250ml apă, îndulcitor echivalent a cca 30g zahăr. Fructe proaspete, fructe deshidratate, semințe sau sâmburi în funcție de dietă.
Preparare: se amestecă baza de terci cu îndulcitorul și cu apa, se pune pe foc amestecând în continuu până la ingroșare. Se servește cu fructe proaspete, sau deshidratate sau semințe.
 
Pentru rețete vizitați blogul: http://silueta-fara-foame.blogspot.ro/

Livrarea

transp

Livrare prin curier rapid ORIUNDE in țară cu doar 20 lei

Pentru comenzi la valori mai mari de 200 lei transportul este GRATUIT.
Livrare în 24-48 ore în zilele lucrătoare. (pe teritoriul României)

Modalitatea de plată

- Ramburs
- Transfer bancar
- Plată Online cu cardul prin sistemul Securizat MobilPay. - în curând

mod-platamodplata

Newsletter