Spanac cu tăiței NoCarb Noodle
Spanac cu tăiței NoCarb Noodle
1 pachet tăiței NoCarb Noodle
200g Spanac
1 lingură de ulei de cocos sau ulei de măsline
50 ml lapte
2 căței de usturoi
2 ouă
zeama de lămâie
1 linguriță rasă de înlocuitor de zahăr 1:4
sare după gust
Am desfăcut pachetul de paste NoCarb, iar la sfatul unei prietene, am adăugat o lingură de zeamă de lămâie și l-am lăsat să stea cca 4-6 ore. Dacă se lasă pastele să stea în ceva acid – zeamă de lămâie, suc de roșii, pastele mai pierd din textura lui cauciucată.
Am tăiat mărunt cățeii de usturoi și l-am prăjit puțin în ulei (fără să-și schimbe culoarea) am adăugat spanacul, lingurița de îndulcitor, sare după gust și laptele, Dacă se îngroașă prea mult, puteți să mai completați cu lapte, dar nu prea multă, ca să nu fie spanacul prea curgător. Până spanacul este la fiert, am clătit pastele și l-am pus în apă sărată la încălzit, iar într-o tigaie am făcut ochiurile de ouă. În această ordine toate s-au făcut deodată, astfel am reușit să le pun deodată în farfurie spre a le servi.