Adio Grasime

Coş de cumpărături0

Politica de confidențialitate

Solicitare Acord și Informare generală cu privire la POLITICA PRIVIND PROTECȚIA ȘI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor și produselor www.adiograsime.ro. Pentru noi, având în vedere relația specială cu Dumneavoastra, este deosebit de important să asigurăm protecția datelor cu caracter personal pe care ni le furnizați. În aceeași măsură Confidențialitatea datelor Dumneavoastra. cu caracter personal este extrem de importantă pentru noi.

Prin urmare acordăm o atenție deosebită protejării vieții private a vizitatorilor (“persoanele vizate”) care accesează site-ul nostru, în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, din data de 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (“GDPR”).

Vă rugăm să acordați o atenție deosebită lecturării următoarei Politici pentru a înțelege modul în care vor fi tratate informațiile dumneavoastră (“date personale”).

Prezenta Politică explică practicile online ale www.adiograsime.ro. referitoare la aplicarea prevederilor GDPR, precum și drepturile de care beneficiați cu privire la modul în care informațiile dumneavoastră sunt utilizate prin intermediul site-ului www.adiograsime.ro.

Prelucrarea datelor cu caracter personal efectuată de www.adiograsime.ro. se va realiza întotdeauna în conformitate cu prevederile GDPR, precum și cu reglementările privind protecția datelor cu caracter personal.

Prin prezenta Politică de protecție a datelor cu caracter personal, www.adiograsime.ro dorește să informeze vizitatorii cu privire la natura datelor cu caracter personal pe care le colectăm și le procesăm, precum și cu privire la scopurile prelucrării.

În plus, vizitatorii site-ului sunt informați prin intermediul prezentei Politici și cu privire la drepturile de care beneficiază.

 

Cine suntem?

www.adiograsime.ro este o societate organizată și care funcționează în conformitate cu legile din România, cu sediul în municipiul Brasov, judetul Brasov, înregistrată la ORC sub nr. .........., având CUI ...............

PRINCIPII PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR

www.adiograsime.ro se obligă să respecte principiile de protecție a datelor cu caracter personal (Principiile) prevăzute de GDPR, pentru a se asigura că toate datele sunt:

  1. Prelucrate în mod corect, legal și transparent;
  2. Colectate în scopuri specificate, explicite și legitime;
  3. Adecvate, relevante și limitate în raport cu scopurile pentru care sunt prelucrate;
  4. Corecte și actualizate;
  5. Păstrate într-o formă care nu permite identificarea persoanelor vizate mai mult timp decât este necesar în raport de scopul prelucrării;
  6. Procesate în conformitate cu drepturile persoanei vizate, într-un mod care să asigure o securitate adecvată a prelucrării, astfel încât datele să fie integre, confidențiale și disponibile.

 

Care este scopul și temeiul juridic al prelucrării?

Datele cu caracter personal furnizate cu consimțământul Dumneavoastra sunt și vor fi colectate și prelucrate de noi exclusiv în scopurile pe care le vom prezenta în cele ce urmează.
Menționăm faptul că prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează în temeiul consimțământului Dumneavoastra în acest sens (art. 6 alin. (1) lit. (a) din Regulamentul General privind Protecția Datelor, numit în cele ce urmează Regulament/ul.
Situațiile în care www.adiograsime.ro. va colecta și prelucra datele Dumneavoastra, cu caracter personal și scopurile în vederea cărora aceste date vor fi prelucrate, sunt următoarele:

1) Înregistrare comandă sau cont pe site-ul www.adiograsime.ro

Colectarea datelor cu caracter personal în acest caz are scopul principal de a acorda posibilitatea creării unui comandă sau cont de utilizator, prin intermediul/accesarea căruia veți avea acces la produsele achiziționate. Totodată, unele din aceste date (ex. adresă e-mail, număr telefon) sunt necesare pentru o bună comunicare între societatea noastră și Dvs., în calitate de client, precum și pentru transmiterea către Dvs. a ofertelor promoționale, în mod ocazional.

De asemenea, în timpul utilizării platformei www.adiograsime.ro, sunt colectate de către societatea noastră date referitoare la istoricul de căutărilor Dvs., respectiv: articole citite, produse vizualizate etc. Totodată, cu ajutorul unor coduri de tracking instalate pe platforma noastră de la diverși furnizori de servicii de analize și statistici, sunt colectate date precum adresa de ip, durata de utilizare a paginii, paginile vizitate.

Toate aceste informații colectate au ca scop exclusiv, să optimizăm și îmbunătățim funcționarea platformei noastre, astfel încât să vă oferim o experiență cât mai plăcută cu ocazia utilizării acesteia.

2) Procesarea formularului de contact/ ofertă

www.adiograsime.ro va folosi informațiile pe care le furnizați în secțiunea corespunzătoare de contact, existentă pe site, exclusiv cu scopul de procesa solicitarea dumneavoastră.

Prin furnizarea oricăror date cu caracter personal prin intermediul site-ului www.adiograsime.ro, înțelegeți și sunteți de acord că datele dumneavoastră vor fi prelucrate în conformitate cu prevederile Politicii de protecție a datelor a www.adiograsime.ro

Totodată, unele din aceste date (ex. adresă e-mail, număr telefon) sunt necesare pentru o bună comunicare între societatea noastră și Dumneavoastra, în calitate de client, precum și pentru transmiterea către Dumneavoastra a ofertelor promoționale, în mod ocazional.
Toate aceste informații colectate au ca scop exclusiv, să optimizăm și îmbunătățim funcționarea platformei noastre, astfel încât să vă oferim o experiență cât mai plăcută cu ocazia utilizării acesteia.

www.adiograsime.ro se obligă să nu prelucreze datele cu caracter personal furnizate în alt scop decât acela pentru care au fost transmise, cu excepția situațiilor în care există consimțământul dumneavoastră expres pentru a le utiliza și în alte scopuri.

3) Publicații / Newsletter 

Dacă v-ați abonat în secțiunea de Publicații / Newsletter a www.adiograsime.ro, datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi utilizate cu scopul exclusiv de a vă transmite aceste informări cu conținut juridic.

Datele dumneavoastră cu caracter personal urmează a fi șterse de îndată, atunci când anulați abonamentul din secțiunea de Publicații / Newsletter a www.adiograsime.ro

Vă puteți dezabona în orice moment prin intermediul link-ului atașat Publicației / Newsletter-ului primit sau printr-o solicitare scrisă adresată Responsabilului cu protecția datelor al www.adiograsime.ro

 

Cine are acces la datele DUMNEAVOASTRA ?

www.adiograsime.ro , în calitate de operator de date cu caracter personal a desemnat un Responsabil cu Protecția Datelor, având obligația de a asigura respectarea prevederilor GDPR în operațiunile de prelucrare de date efectuate de către societate.

Vizitatorii site-ului au posibilitatea de a se adresa în orice moment, în mod direct, Responsabilului cu protecția datelor, cu privire la orice aspecte legate de prezenta Politică, utilizând date de contact de mai jos:

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Adresă de corespondență: Brasov, România.

Vă aducem la cunoștință că, pentru funcționarea eficientă a platformei, utilizăm diferite servicii de la furnizori externi sau interni (”persoane împuternicite de operator”), cărora le putem transmite o parte din datele cu caracter personal colectate de la Dumneavoastra, cu mențiunea expresă că vom apela doar la persoane împuternicite care oferă garanţii suficiente pentru punerea în aplicare a unor măsuri tehnice şi organizatorice adecvate, astfel încât prelucrarea să respecte cerinţele prevăzute în Regulament şi să asigure protecţia drepturilor Dumneavoastra Categoriile de servicii pentru care colaborăm cu furnizorii mai sus menționați și datele cu caracter personal transferate acestora sunt următoarele:

Vă aducem la cunoștință că, pentru funcționarea eficientă a platformei, utilizăm diferite servicii de la furnizori externi sau interni (”persoane împuternicite de operator”), cărora le putem transmite o parte din datele cu caracter personal colectate de la Dumneavoastra, cu mențiunea expresă că vom apela doar la persoane împuternicite care oferă garanţii suficiente pentru punerea în aplicare a unor măsuri tehnice şi organizatorice adecvate, astfel încât prelucrarea să respecte cerinţele prevăzute în Regulament şi să asigure protecţia drepturilor Dumneavoastra. Categoriile de servicii pentru care colaborăm cu furnizorii mai sus menționați și datele cu caracter personal transferate acestora sunt următoarele:

  1. Servicii comunicare email - adresa de e-mail;
  2. Servicii newsletter - adresa de e-mail, nume, prenume, număr de telefon;
  3. Servicii de facturare - nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă;
  4. Servicii de contabilitate – nume, prenume, adresă;
  5. Servicii juridice – nume, prenume, adresă;

 

Cât timp sunt stocate datele DUMNEAVOASTRA ?

www.adiograsime.ro poate păstra datele prelucrate pentru diferite perioade de timp, apreciate ca fiind rezonabile, în conformitate cu scopurile indicate anterior.

Datele cu caracter personal furnizate de Dumneavoastra vor fi prelucrate pe perioada derulării relațiilor contractuale cu Dumneavoastra, precum și ulterior, pentru o durată rezonabilă, care nu poate fi mai scurtă decât termenul general de prescripție.

Datele pe care le furnizați prin abonarea în secțiunea de Publicații / Newsletter a site-ului nostru sunt păstrate până la momentul dezabonării voluntare, efectuate prin intermediul link-ului conținut în Publicația / Newsletter-ul  primit sau al unei solicitări scrise, adresate la Responsabilul nostru pentru protecția datelor.

 

Care sunt drepturile DUMNEAVOASTRA ?

  1. dreptul de acces la date – aveți dreptul de a obține din partea www.adiograsime.ro. o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care vă privesc, precum și acces la datele respective; totodată, puteți obține o copie a datelor cu caracter personal furnizate societății noastre și care fac obiectul prelucrării; pentru orice alte copii solicitate de Dumneavoastra, www.adiograsime.ro. poate percepe o taxă rezonabilă, bazată pe costurile administrative; în cazul în care introduceți cererea în format electronic și cu excepția cazului în care solicitați un alt format, informațiile vă vor fi furnizate într-un format electronic utilizat în mod curent;
  2. dreptul la rectificare – aveți dreptul de a obține rectificarea de către www.adiograsime.ro. a datelor cu caracter personal inexacte, precum și dreptul de a obține completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete; www.adiograsime.ro. va comunica fiecărui destinatar căruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice rectificare a acestora, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate și vă va informa cu privire la acești destinatari, dacă veți solicita acest lucru;
  3. dreptul la ștergerea datelor – aveți dreptul de a obține din partea www.adiograsime.ro. ștergerea datelor cu caracter personal care vă privesc, fără întârzieri nejustificate, iar www.adiograsime.ro. are obligația de a șterge datele respective, atunci când: 1) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; 2) vă retrageți consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare; 3) vă opuneți prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce privește prelucrarea; 4) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; 5) datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale ce revine www.adiograsime.ro. în temeiul dreptului Uniunii sau al legislației române; www.adiograsime.ro. va comunica fiecărui destinatar căruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice ștergere a acestora, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate și vă va informa cu privire la acești destinatari, dacă veți solicita acest lucru;
  4. dreptul la restricționarea prelucrării – aveți dreptul de a obține din partea www.adiograsime.ro. restricționarea prelucrării în cazul în care vă aflați într-unul din următoarele cazuri: ) contestați exactitatea datelor, pentru perioada care îi permite 1) www.adiograsime.ro. să verifice exactitatea datelor; 2) prelucrarea este ilegală, iar Dumneavoastra vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor; 3) www.adiograsime.ro. nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrarii, dar Dumneavoastra le solicitați pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; 4) v-ați opus prelucrării pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale www.adiograsime.ro. prevalează asupra drepturilor Dumneavoastra.; www.adiograsime.ro. va comunica fiecărui destinatar căruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice restricționare a prelucrării, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate și vă va informa cu privire la acești destinatari, dacă veți solicita acest lucru;
  5. dreptul la portabilitatea datelor – aveți dreptul de a primi datele Dumneavoastra cu caracter personal, astfel cum acestea au fost furnizate către www.adiograsime.ro., într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și de a transmite aceste date altui operator, în anumite condiții; în exercitarea acestui drept, aveți dreptul ca datele cu caracter personal să fie transmise direct de la www.adiograsime.ro. la alt operator atunci când acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic;
  6. dreptul la opoziție – aveți dreptul de a vă opune, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, în orice moment, prelucrării datelor Dumneavoastra cu caracter personal, inclusiv creării de profiluri pe baza respectivelor dispoziții;
  7. dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri;
  8. dreptul de a depune o plângere în fața Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal;
  9. dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării datelor cu caracter personal efectuate de www.adiograsime.ro. pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

SECURITATEA PRELUCRĂRII

www.adiograsime.ro a adoptat măsuri tehnice și organizatorice de prelucrare a datelor, actualizate în conformitate cu cerințele GDPR, cu scopul de a proteja datele dumneavoastră cu caracter personal împotriva oricăror acțiuni de acces neautorizat, utilizare necorespunzătoare sau divulgare, modificare neautorizată, distrugere sau pierdere accidentală.

Toți angajații și colaboratorii www.adiograsime.ro., precum și orice terțe părți care acționează în numele și pe seama www.adiograsime.ro. sunt obligați să respecte confidențialitatea informațiilor dumneavoastră, în conformitate cu prevederile prezentei Politici.

 

PRELUCRARE AUTOMATĂ DE DATE. COOKIE

Site-ul www.adiograsime.ro folosește identificatori de tip Cookie. Detalii citiți pe pagina Politica de utilizare Cookie-uri

 

DREPT DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

www.adiograsime.ro este proprietarul exclusiv al tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra conținutului acestui site, inclusiv, fără a se limita la, articole, text, fotografii, ilustrații, muzică, clipuri audio și video, mărci comerciale, embleme și modele.

Vizitatorii site-ului înțeleg și consimt că nu vor putea folosi materiale menționate anterior în niciun mod, cu excepția utilizării aprobate în mod expres de către www.adiograsime.ro

Nicio secțiune din conținutul acestui site nu poate fi reprodusă, distribuită sau publicată sub nici o formă sau prin  niciun mijloc, fără acordul prealabil scris al www.adiograsime.ro. Prin urmare, vizitatorii site-ului înțeleg și consimt să nu modifice, vândă, distribuie sau să creeze lucrări/opere/ derivate, pe baza imaginilor și a informațiilor publicate pe acest site, în orice mod, fără acordul prealabil scris al www.adiograsime.ro

 

ACTUALIZAREA POLITICII DE PROTECȚIE ȘI PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că prezenta Politică poate face obiectul unor modificări periodice de conținut, prin actualizarea site-ului www.adiograsime.ro. Prin urmare, este necesar să verificați această pagină pentru orice actualizare.

Vă rugăm să nu continuați să utilizați site-ul www.adiograsime.ro.dacă nu sunteți de acord cu astfel de modificări.

Precizăm faptul că prin acceptarea acestui acord, datele Dumneavoastra. personale vor fi prelucrate de www.adiograsime.ro., conform prezentei Politici de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.

Vă mulțumim!

Prăjitura de cacao

Prăjitură de cacao 100 g Făină de arorut 20g Făină de migdale 1 lingură de făină de cocos 3 linguri rase de pudră de roșcove sau cacao 1 linguriță de bicarbonat...

Detalii

Prăjitura de cacao

Biluțe răcoritoare

Biluțe răcoritoare de caise 140g caise (fără semințe)50g Făină de cocos20g slimsugar( sau orice alt înlocuitor de zahăr – însă atunci este nevoie de cca 4 ori m...

Detalii

Biluțe răcoritoare

Brânză topită vegetală - conopidă & cocomas

Brânză topită vegetală – din conopidă și cocomas nu are gust de cocos, nici conopida nu se simte, iar textura cremoasă o face deosebită.250g cocomas3 linguri de...

Detalii

Brânză topită vegetală - conopidă & cocomas

Înghețată de vișine rapidă

Înghețată de vișine..și când căldura cea mai toridă te gonește afară din casă, atunci îți sosesc și musafirii anunțați din timp (când tocmai sunau la ușă)  ...

Detalii

Înghețată de vișine rapidă

Gem de căpșuni cu semințe chia

Gem de căpșuni cu semințe chia Ingrediente: 140-150g căpșuniîndulcitor (dacă este nevoie – eu am adăugat 1 linguriță – cca 5g - de înlocuitor de zahăr 1:4 D-W)1...

Detalii

Gem de căpșuni cu semințe chia

Cheesecake fals cu căpșuni

"Cheescake" cu căpșuni Ingrediente pentru baza crocantă:100g migdale60g merișoare dezhidratateIngrediente pentru cremă:150g migdalevanilie, sau esență de vanili...

Detalii

Cheesecake fals cu căpșuni

Flori de mere

Flori de mere Ingrediente:50g făină de migdale120g făină de arorut (arrowroot)30g făină de nucă de cocos3 linguri de psyllium husk20g înlocuitor de zahăr 1:4 D-...

Detalii

Flori de mere

Tăiței cu varză

Varză cu tăițeiMi-am pregătit niște paste fără carbohidrați, și pentru diversificare le-am preparat ușor și rapid cu varză.Am tăiat un pic de varză, fâșii șubți...

Detalii

Tăiței cu varză

Cheesecake - paleo

Cheesecake light - paleo ingrediente primul strat (alb):2 dovlecei decojiți100ml lapte de cocos (sau lapte degresat)1 lingură de făină de cocos1 lingură de tărâ...

Detalii

Cheesecake - paleo

Piept de pui prăjit cu broccoli și orez NoCarb

Piept de pui prăjit cu broccoli și orez NoCarb       Am desfăcut un broccoli și l-am fiert în apa cu sare, dar numai într-atât să rămână totuși c...

Detalii

Piept de pui prăjit cu broccoli și orez NoCarb

Felii mussli – de casă

Felii mussli – de casă Ingrediente:2 pumni de nuci (eu am pus migdale și nuci de acaju) se mai pot pune și nuci2 pumni de fructe uscate ( eu am pus curmale și p...

Detalii

Felii mussli – de casă

Paste fără carbohidrați

Paste fără carbohidrați 120g lapte de cocos, (sau lapte degresat)1 ou (poate fi înlocuit cu 65g de lapte de cocos)sare25g de psyllium husk măcinat cuptor preînc...

Detalii

Paste fără carbohidrați

Biluțe cocos

Biluțe cocos Ingrediente: (cca. 12 biluțe)40g Lapte praf de cocos 200ml apă15g șteverit50g nucă de cocos ras15g ulei de cocoscca 25-30g făină de cocosmigdale de...

Detalii

Biluțe cocos

Plăcinte cu mere și nuci

Plăcinte cu mere și nuci       Am obținut o plăcintă extraordinară plină de umplutură, iar aluatul este cu nucă. Ingrediente aluat...

Detalii

Plăcinte cu mere și nuci

Pâine crocantă - fără făină, fără ouă

Pâine crocantă este bună pentru Sandwich dar mai mult ca perfect și ca ceva de ronțăit. Ingrediente:250 g  migdale tocate (e bună și nuca sau alunele)100 m...

Detalii

Pâine crocantă - fără făină, fără ouă

Paste cu scorțișoare - NoCarb Stile

Paste cu scorțișoare – NoCarb stile Ingrediente:5g unt de cocos 5g scorțișoare2-3 linguri de eritrit1 linguriță de rom Kingston (nu este obligatoriu, însă combi...

Detalii

Paste cu scorțișoare - NoCarb Stile

Lapte de pasăre

Lapte de pasăre Ingrediente: 2 ouă25g Șteverit (de 4 ori mai dulce decat zahărul!!!)Esență de vanilie (vanilie bourbon)½  linguriță rasă de făină...

Detalii

Lapte de pasăre

Tortilla fragedă fără ouă

Tortilla fragedă fără ouă*Vegan, *paleo, *low carb, *fără glutenIngrediente:100g făină de cocos20g făină de in3 Lingurițe cu vârf de psyllium husk1 linguriță de...

Detalii

Tortilla fragedă fără ouă

Paste din konjac cu brânză

Paste din konjac cu brânză (carbohidrați și calorii reduse) Prepară-l așa, și pastele nu vor fi cauciucate: Pentru o porție mare: Clătește bine 1 pachet de past...

Detalii

Paste din konjac cu brânză

Paste Bolognese - cu paste din konjac

Paste Bolognese  - cu paste din konjac Rețetă preluată – mulțumim lui Martinka Dia ”Am luat ½ kg de carne de curcan (sau merge orice altă carne cu sub 7% g...

Detalii

Paste Bolognese  - cu paste din konjac

Lemon Curd - dietetic

Renumitul "Lemon Curd" – varianta dietetică Specialitate britanică. Poate fi consumat pe pâine, dar și la prăjituri. Se păstrează la frigider chiar și 7-10 zile...

Detalii

Lemon Curd - dietetic

Cornulețe de zăpadă

Cornulețe de zăpadă 75g nucă de caju măcinat40g făină de migdale10g făină de cocos1 ou – poate fi înlocuit cu cocomas pentru cei care nu consumă ouă1 lingură de...

Detalii

Cornulețe de zăpadă

”Beigli” cozonac cu nucă

Cozonac ”Beigli” cu nucă (sau mac) Ingrediente: 60g făină de cocos80g eritrit75g făină de arorut (arrowroot)5g Psyllium husk45g cocomas½ linguriță de bicarbonat...

Detalii

”Beigli” cozonac cu nucă

Turtă dulce din nucă - cu zeamă de portocale

Turtă dulce cu nucă 100g nuci măcinateEritritol sau xilitol după gust20g zeamă de portocale (zeama la cca ½ portocală)un praf de scorțișoare Amestecăm ingredien...

Detalii

Turtă dulce din nucă - cu zeamă de portocale

Praline de casă

Praline de casă Un cadou apreciat de familia mea, acum 3 ani am făcut familiei mele, de crăciun tuturor praline. Efectul a fost incredibil! De atunci primesc ”s...

Detalii

Praline de casă

Paste cu smântână și pui

Paste konjac cu smântână și pui ingrediente : 250 g piept de pui tocat, 150 g șuncă de piept de pui tăiat fâșii, 1,5 păhărel de smântână degresată, 1 pachet tăi...

Detalii

Paste cu smântână și pui

Prăjitură de portocale

Prăjitură de portocale Aluat:250 ml lapte de cocos sau cocomas diluat5g făină de konjac (Printre altele, făina de konjac poate fi folosit și pentru înlocui...

Detalii

Prăjitură de portocale

Cremă de ciocolată simplă

Cremă de ciocolată simplă ingrdiente: 600ml cremă de cocos (cocomas) 3 linguri de praf de cacao olandeză 2-3 Linguri de eritritol sau xilitol punem crema d...

Detalii

Cremă de ciocolată simplă

Brânză spumoasă

Brânză spumoasă Aluat: 2 ouă100g brânză degresatăEritritol 1:4 după gustun vârf de cuțit de praf de copt2 linguri de tărâță de ovăzLe-am amestecat și într-...

Detalii

Brânză spumoasă

Supă de cremă de Broccoli - cu Konjac

Supă de cremă de Broccoli NoCarb: 500 gr broccoli3-4 linguri de iaurt sau cremă de migdale pentru gătit1/2 linguriță de făină de konjac 1 l apăsare - piper Desf...

Detalii

Supă de cremă de Broccoli - cu Konjac

Piure de conopidă (2)

Piure de conopidă 1 conopidă mediepuțină laptepuțin unt1 lingură vegetasarepiper Fierbem conopida, în apă condimentată (eu am folosit vegeta). Am strecurat-o, ș...

Detalii

Piure de conopidă (2)

Gem de ANANAS (din dovlecel)

Gem de Ananas (din dovlecei) Ingrediente: 5 kg de dovlecei1 lingură de oțet0,85kg Eritritzeama de la o la lămâie4 arome de Ananas Maxaroma 3-4 cuișoare0,9l de a...

Detalii

Gem de ANANAS (din dovlecel)

Ruladă cu mere și scorțișoare

Ruladă cu mere și scorțișoare Un desert rapid și deosebit de gustos pentru orice ocazie. a avut un asemenea succes, încât mi-au cerut să mai fac una J . Simplu...

Detalii

Ruladă cu mere și scorțișoare

Brioșe cu brânză și cașcaval

Brioșe cu brânză și cașcaval Ingrediente:•1 ou•180 g brânză degresată•100 g smântână light•60 g cașcaval ras•20 g amidon de tapioca low carb (se poate și c...

Detalii

Brioșe cu brânză și cașcaval

Chipsuri Cartofi

Chipsuri de cartofi Ingrediente:  2 cartofi2 linguri de ulei de măsline1/2 linguriță de sare1/4 linguriță de piper1/4 linguriță de usturoi1/4 linguriță de...

Detalii

Chipsuri Cartofi

Maioneză din konjac!

Maioneză din konjac! • 1 gălbenuș de ouă• 1 lingură de muștar• 1 lingură de ulei• sare, piper• 1 linguriță de făină de konjac• 200ml lapte de migdale (sau lapte...

Detalii

Maioneză din konjac!

Chips Zucchini

Chips Zucchini Ingrediente: 1 zucchini1 lingură de ulei de măsline, sau ulei de nucă de cocossare, condimente după gustPreparare:se preîncălzește cuptorul 100°C...

Detalii

Chips Zucchini

Pâine Paleo

Pâine Bineînțeles cu carbohidrați scăzuți, fără gluten, fără lactoză, fără soia. 100g pâine conține doar 12,2g carbohidrați!!! Astfel nu este potrivit doar pent...

Detalii

Pâine Paleo

Bilute Gerbeaud - Fără zahăr

Bilute Gerbeaud (Zserbo, Greta Garbo) Ingrediente:5g Praf de cacao degresat 25g Făină de migdale degresate15g nuci măcinate60g gem de caise fără zahăr 1 linguri...

Detalii

Bilute Gerbeaud - Fără zahăr

Ruladă din pișcot cu cacao

Ruladă din pișcot cu cacao O ruladă de cacao umplută cu un gem bun și stropit cu ciocolată. La preparare să fim atenți să nu deschidem prea des ușa cuptorului,...

Detalii

Ruladă din pișcot cu cacao

Tort KINDER – fără gluten

Tort KINDER – fără gluten Ingrediente: 4 ouă 2 linguri de făină pentru pișcot fără gluten 8 dkg unt 10 dkg Glazură de ciocolată Dia-Wellness 10 dkg alune măcina...

Detalii

Tort KINDER – fără gluten

Prăjitură de cacao cu cireșe

Prăjitură de cacao cu cireșe FĂRĂ GLUTEN Ușoară, rapidă și gustoasă! Ca și paranteză, nici nu se simte ca ar fi din făină fără gluten. Consistența este bună, și...

Detalii

Prăjitură de cacao cu cireșe

Cubulețe simple cu nucă de cocos – fără gluten

Ingrediente ( 8 persoane)5 ouă separate (din albuș se face o spumă tare)10 linguri de apă10 linguri de înlocuitor de zahăr 1:1 0 Kcal Dia-Wellness10 linguri de...

Detalii

Cubulețe simple cu nucă de cocos – fără gluten

Coșulețe de brânză și mascarpone

O prăjitură foarte rapidă pentru fanii brânzei și a căpșunilor. se prepară ultrarapid - dar la fel de repede vor și dispărea aceste coșulețe.Preparat cu înlocui...

Detalii

Coșulețe de brânză și mascarpone

Plăcintă cu afine - FĂRĂ GLUTEN

Plăcintă cu afine Hozzávalók:  16,5 dkg făină pentru pișcot FĂRĂ GLUTEN  16,5 dkg înlocuitor de zahăr 0 Kcal 1:1 Dia-Wellness  5 ouă  25 dkg...

Detalii

Plăcintă cu afine - FĂRĂ GLUTEN

Prăjitura gospodinei puturoase – FĂRĂ GLUTEN

Prăjitura gospodinei puturoase – FĂRĂ GLUTEN, INGREDIENTE pt 8 persoane 2 căni de făină pentru prăjituri FĂRĂ GLUTEN 1 pachet de praf de copt 1 cană de mac ...

Detalii

Prăjitura gospodinei puturoase – FĂRĂ GLUTEN

Linzer FĂRĂ GLUTEN

Ingrediente:250 g făină de pișcot FĂRĂ GLUTEN140 g margarină Unirea150 g praf de linzer FĂRĂ GLUTEN  40 g apăPreparare:Amestecăm ingredientele până la omog...

Detalii

Linzer FĂRĂ GLUTEN

Tort cu afine-cocos-ciocolată (FĂRĂ GLUTEN)

Ultrarapid și ridicol de simplu, fără făină, gluten, lapte pentru o gustare, cu îndulcitor natural și sănătos. Preparare și coacere 30 minute. Ingrediente (pent...

Detalii

Tort cu afine-cocos-ciocolată (FĂRĂ GLUTEN)

Clătite cu mac și vișine FĂRĂ GLUTEN

CLĂTITE FĂRĂ GLUTENIngrediente:Foaia de clătite - (cca. 24 clătite)250g Praf de clătite FĂRĂ GLUTEN300ml apă platăUmplutură250g umplutură cu mac...

Detalii

Clătite cu mac și vișine FĂRĂ GLUTEN

Foi de clatite FĂRĂ GLUTEN

CLĂTITE FĂRĂ GLUTENIngrediente:250g Praf de clătite FĂRĂ GLUTEN300g apă platăPrepapare: se amestecă 250 praf de clătite cu 300g apă, se amestecă lasă 10 mi...

Detalii

Foi de clatite FĂRĂ GLUTEN

Pâine Făra Gluten

Ingrediente:500 g Făină fără gluten (fără gluten,fără ouă, fără soia, fără lapte)22g drojdie4,5 -4,7 dl apă0,4 dl uleiMod de preparare: amestecăm 500 g de făină...

Detalii

Pâine Făra Gluten

Livrarea

transp

Livrare prin curier rapid ORIUNDE in țară cu doar 20 lei

Pentru comenzi la valori mai mari de 200 lei transportul este GRATUIT.
Livrare în 24-48 ore în zilele lucrătoare. (pe teritoriul României)

Modalitatea de plată

- Ramburs
- Transfer bancar
- Plată Online cu cardul prin sistemul Securizat MobilPay. - în curând

mod-platamodplata

Newsletter