Brânză topită vegetală - conopidă & cocomas
Brânză topită vegetală – din conopidă și cocomas
nu are gust de cocos, nici conopida nu se simte, iar textura cremoasă o face deosebită.250g cocomas
3 linguri de ulei de cocos
Le încălzim pe toate la un loc și adăugăm 60g gelatină. Cât încă este caldă l-am turnat în blender și am adăugat 250g de conopidă fiartă, sare după gust, 15g oțet din mere, 5 g zeamă de lămâie.
Se amestecă până devine cremoasă, după care l-am turnat în formă de silicon. Astfel obținem o variantă natur, dar se poate condimenta după gust cu usturoi sau alte mirodenii J
Am întins brânzica topită pe felii crocante.... Un deliciu!!!!!!
... când am văzut această rețetă, m-a surprins și sincer am avut o reține... Acum însă Mulțumesc pentru rețetă! – într-adevăr este delicios, cu siguranță va fi o rețetă des ”repetată” la bucătăria mea J